Tiedän et ei mitään etes ollut vaikka niin sokein silmin katsoin sua,
luulleeni jotain. Mutta tosiasiassa kaikki oli vain jotain feikkii.
No nyt tiedän kenet haluut ja se on ok.
Tuli sanottua asia mistä en puhu niin vain yhelle ihmiselle
ja
illalla sen kuulee pitkällä välityksellä. Kaikki vaan pitää siitä.
Mut siinä pitäköö. :-( Sama biisi soi vaan sanat on kuin suoraan sydämmestä. Kuulleeni jotain piti pelata käsillä ja pysyä vahvana.
Sydän ei enää sekaannu se on vain osa elimistöä. Se ei kierrätä rakkautta vaan verta. Lähtös jälkeen on vaan satanu, eikä silmät pysy auki. Mut oon kokenut tän ennenkin. Ja seuraan vain ääntä. Mutta ainoastaan haluaisin pitää kiinni sinusta. Mut jos ei pakas oo kahta samaa korttii niin ei voi pelata. Masennus vie alas mut yrittämäl pysyy vahvana. Pakoon mieli tekis tuntee epäonnistuneen mutt vielä on vähän valoa mut pimeyttä ei pääse pakoon. Ja ei vaihtoehtoja. Mutta pahin osa on ohi. Vajoaa vaan alas mutta et murru alas nouset ylös. Näytän sulle viel et miten hankalaa tää on. Mut se on vaan noustava. Huudan sun nimee surusilmin yöll huoneess. Miten voi tuntea näin. Se on vain pala elämää sydän on kova. Yritti lyödä lujaa enää se ei etes liikahda mut lupaan et pidän lupauksen en enää sorru siihen. Toinen lupaus. Mutta kolmas toden sanoo. Jos saisin valita kivi joka on elämä olisi se jo kaukana lentänyt.

When everything is coming perfect or almost. Then happen somethin' what is not a good thing. I miss and love some boy. He don't know that. And I don't ever tell that for him. My heart is broken so many time and I don't want that enymore. One thing anger me and that is distance. Why you are so far away?
 


Always broken heart, never is never.
Want you just simple. <3


Always the same card.. öööööver

I need you so much <3 Paljon pyydetty mun onnesta ... All times the face is problem. Ei mitään välii viestil ku et lue tätä. If I think two ... Olisitsä mun? tell me the answer first than I quiet. Käännä sanat jos et ymmärrä.. I'm not ever anymore ask the queston. Tiedät sen kysymyksen mikä kysytään ihastukselta.. Tell just the answer.. Tiedät et ketä tarkotan.. Just be brave. =)

Give me a reason. I don't want to believe my own.

But you make me smile. Do you just .... .. ?

feel this way                        darkest deepest fakest                     faraway                            päiväl ja yöll                             <3