KOMEDIA

1. Leffa-arvostelu

      Euro trip

Elokuva oli hyvä, mutta elokuvan pystyi ennalta arvaamaan aika äkkiä. Huumoria oli mukana ja pervoja american pie tyylisiä kohtia oli. Elokuvassa matkataan niinkuin nimestä jo huomaa. Elokuvan näyttelijät mollaavat paljon eri Euroopan maita ei pahalla vaan todellisuutena. Elokuvassa on helppo pysyä mukana. Ja suosittelen katsomaan silloin kun on iloisella päällä. HUOM! Älä katso heti jos sydämmesi on särkenyt joku =)))))

2. Mean girls 2

Ihan ok. Mean girls 2 kerrataan tosi paljon edellistä elokuvaa Mean girls 1. Näyttelijät vaihtuvat ja harrastuneisuus on eri tytöillä. Toisella koulu ja toisella autot. Katso tämä elokuva silloin kun on jo hauskaa ja se menee toisella silmällä läpi.

3. It's a boy girl thing

Huumorin tajuinen leffa ja tässä ei ole sitä samanlaista komediaa niinkuin yleensä kaikkia komediat ovat toistensa toistajia. Ehdottomasti saa hymyillä leffan ajan. Suosittelen jos on surullinen /masentunut.

4. Aquamarine

Kiva elokuva. Voi olla tylsä. Ei pojille. Tytöille jotka ovat merenneitojen perään, isoimmillekkin tytöille/nuorille. Elokuva on helppo käsittää katso tämä ajankulkuna.

5. Wild child

Paris Hiltonin matkija elokuvia ovat nämä. Kiinnostavia ja ei arvannut heti mitä oli tapahtumassa. Sai yllätyksen kun luuli väärää henkilöä syylliseksi. Tyttö joka on niin välinpiittaamaton joutuu rankempaan kouluun.

Kaikki nämä elokuvat löydät fin-tv.fi sivulla. Hyvä laatusina ja suomenkielisillä teksteillä.